Over Ons

Huisman Traject > Over Ons

Welkom bij Huisman Traject

Wij willen U van harte verwelkomen op onze website. Hiermee willen wij informatie bieden over ons bedrijf en op de actualiteit inspelen. Nieuwe projecten en ontwikkelingen binnen het bedrijf, daarnaast ook een duidelijke voorlichting aangaande onze diensten. Binnen ons bedrijf staan onze opdrachtgevers en de daaraan verbonden projecten centraal. Focus is op ondergrondse constructies. Dit kunnen zeer uiteenlopende projecten zijn en stopt niet bij stallingsgarages en particuliere kelders. Een persoonlijke benadering staat centraal en bij voorkeur begeleiden we uw bouwproject van voorbereiding tot oplevering, waardoor wij een langdurige samenwerking opbouwen op basis van wederzijds vertrouwen en resultaat.

Ons bedrijf

Huisman Traject BV is een bedrijf, gevestigd in Breukelen, dat is gespecialiseerd in advisering, planning, procedures, calculatie en begeleiding van het voortraject op gebied van grondwatertechniek en grondwaterbeheer met betrekking tot de realisatie van parkeergarages en andere ondergrondse projecten.

Doelstelling

De doelstelling van oprichter Evert Huisman is, om projectontwikkelaars, bouwbedrijven en overheden op heldere en efficiënte wijze inzicht te geven in factoren als budgetten, mogelijkheden, tijd en risico’s in verband met grondwatertechniek.

Hieronder wordt tevens de gehele systematiek van bouwen, zoals de onderbouw, fundatietechniek en damwanden, verstaan.

Huisman Traject beperkt zich niet alleen tot het voortraject, maar behoudt ook de verantwoording tijdens de uitvoering van het project, om zodoende de gevormde uitgangspunten te beheren, te begeleiden en te monitoren.

Contact
Hoofdkantoor Breukelen
De Corridor 21H
3621 ZA Breukelen
0346 – 26 33 26
info@huismantraject.nl
Kantoor Zwolle
Dr. Van Wiechenweg 14
8025 BZ Zwolle
Volg ons