Over Ons

Huisman Traject > Over Ons

Welkom bij Huisman Traject BV

Uw partner in complete bouwput engineering en geomonitoring

Huisman Traject BV is een Geotechnisch adviesbureau, opgericht in 2007 en is gevestigd in Breukelen. Een prachtig kantoor, volledig gefaciliteerd, waar onze producties door een deskundig team van medewerkers tot stand worden gebracht. Binnen Huisman Traject hebben wij samenwerking hoog in het vaandel staan wat zich niet alleen vertaald naar een goede interne maar ook naar een goede externe samenwerking. U als opdrachtgever bent er namelijk bij gebaat nauw verbonden te zijn met de processen die leiden tot een goed eind resultaat.

‘’Samen komen is een begin; samen blijven is vooruitgang; samenwerken is succes’’

Onze gespecialiseerde adviseurs hebben een liefde voor het vak geotechniek. Zij werken dan ook dagelijks met veel passie aan de diverse en uiteenlopende opdrachten die wij als bedrijf aannemen. In hoofdzaak komen opdrachtgevers bij ons voor hoogstaand advies op het gebied van bouwput engineering, grondwatertechniek en geomonitoring. Tevens verzorgen wij voor hen naast advies ook begeleiding, second opinions, omgevingsmonitoring en project management. Huisman Traject BV is uw partner voor al uw ondergrondse bouwprojecten.

‘’Persoonlijke benadering, langdurige samenwerking, een basis van vertrouwen’’
-Evert Huisman

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers bestaan in hoofdzaak uit: Ontwikkelaars, projectbegeleiders, architecten, bouwbedrijven, aannemers, bronbemalers, ondernemers, gemeentes, overheden en particulieren.

Doelstelling

De doelstelling van Huisman Traject is om op heldere en efficiënte wijze inzicht te geven in factoren als budgetten, mogelijkheden, tijd en risico’s in verband met al uw geotechnische vraagstukken. Hieronder wordt de gehele systematiek van ondergrondsbouwen ofwel geotechniek verstaan. Wij geven onder andere bouwputadvies, fundatieadvies, keerwand advies, bemalingsadvies monitoringsadvies en advies in begaanbaarheid. Huisman Traject beperkt zich niet alleen tot het voortraject, maar behoudt ook de verantwoording tijdens de uitvoering van het project, om zodoende de gevormde uitgangspunten te beheren, te begeleiden en te monitoren.

Klik hier voor onze disciplines om een beter beeld te krijgen van ons aanbod.

”Op mooie projecten en goede samenwerkingen”

Contact
Hoofdkantoor Breukelen
De Corridor 21H
3621 ZA Breukelen
0346 – 26 33 26
info@huismantraject.nl
ALMA
Evenement ruimte
Appelmarkt 17
3811 CT Amersfoort
Mail:
info@almahuis.nl
Volg ons