Leer ons kennen

Over ons

Advies dat bouwt

Huisman Traject B.V.

Huisman Traject BV is een Geotechnisch adviesbureau, opgericht in 2007 en is gevestigd in Breukelen. Een prachtig kantoor, volledig gefaciliteerd, waar onze producties door een deskundig team van medewerkers tot stand worden gebracht. Binnen Huisman Traject hebben wij samenwerking hoog in het vaandel staan wat zich niet alleen vertaald naar een goede interne maar ook naar een goede externe samenwerking. U als opdrachtgever bent er namelijk bij gebaat nauw verbonden te zijn met de processen die leiden tot een goed eind resultaat.

Het verbinden van theorie en praktijk

Praktische instelling

Onze gespecialiseerde adviseurs hebben een liefde voor het vak geotechniek. Zij werken dan ook dagelijks met veel passie aan de diverse en uiteenlopende opdrachten die wij als bedrijf aannemen. Onze mensen zijn niet alleen technisch maar ook zeer praktisch ingesteld. Door de geotechnische berekeningen te verbinden aan deze praktische ervaring onderscheiden wij ons van de rest. Zo maken wij uw bouwput haalbaar en leveren wij advies dat bouwt.  

Wie zijn ..

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers bestaan in hoofdzaak uit: Ontwikkelaars, projectbegeleiders, architecten, bouwbedrijven, aannemers, bronbemalers, ondernemers, gemeentes, overheden en particulieren.

Gefocust en vastberaden

De missie

De missie van Huisman Traject is uw bouwproject haalbaar maken. Door de oplopende bouwkosten en toenemende bouwrestricties is een optimale bouwput configuratie noodzakelijk. Dit leveren wij door de diverse geotechnische berekeningen te verbinden aan jaren lange praktische ervaring. Dit is wat Huisman Traject B.V. onderscheidt, wij leveren advies dat bouwt.

 

Het idee is samen wandelen van

A tot Z

Huisman Traject beperkt zich niet alleen tot het voortraject, maar behoudt ook de verantwoording tijdens de uitvoering van het project, om zodoende de gevormde uitgangspunten te begeleiden en te monitoren.

Onze kunde en vaardigheden

Onze disciplines

Wij leveren complimenterende diensten m.b.t. uw ondergrondse bouwprojecten. Wij leveren niet alleen de geotechnische adviezen maar begeleiden ook en verzorgen de geomonitoring. Zo kunnen wij u van de tenderfase tot de oplevering van de onderbouw begeleiden en adviseren.