Onze medewerkers

Team Huisman

TEAM Huisman Traject

Ons team betekend ons meest waardevolle asset en stellen ons aan u voor:

Marco Zieverink

Bedrijfsleider / Bouwput engineer

Bedrijfsleider / Bouwput engineer Marco Zieverink is een van de pilaren en leider van het bedrijf. Hij overziet het grote geheel en leidt de grotere projecten binnen Huisman Traject. Marco stelt, als zeer ervaren deskundige binnen ons bedrijf, diverse geotechnische en geohydrologische rapportages op, denkt mee met de opdrachtgever en maakt projecten haalbaar.

E: mz@huismantraject.nl
M: +31 6 12 96 13 53

Gerson van Luijk

Geohydroloog / Bouwput engineer

Geohydroloog / Bouwput engineer Gerson is een van de pilaren binnen Huisman Traject. Hij geeft deskundig advies en maakt projecten haalbaar. Gerson is zowel praktisch als theoretisch zeer goed onderlegd en stelt vanuit deze achtergrond zijn geohydrologische en geotechnische beschouwingen op. Daarnaast is de omgevingsmonitoring een van zijn speerpunten, waardoor hij uitstekend in staat is een goede relatie te leggen tussen plan en uitvoering.

E: gl@huismantraject.nl
M: +31 6 15 06 07 58

Marius Valk

Geotechnisch adviseur (Junior)

Marius is het nieuwste lid van team Huisman. Marius heeft na het behalen van zijn master Water Science & management en tevens bachelor Aardwetenschappen een tijdje gereisd en is nu zijn carrière bij ons begonnen. Marius is gemotiveerd en wil zichzelf graag verder ontwikkelen.

E: mv@huismantraject.nl
M: +31 627400467

Risha Rattan

(Junior) Geohydroloog

Risha is het nieuwste lid van team Huisman. Met haar opleiding in aardwetenschappen en haar enthousiasme voor geotechniek zit ze bij Huisman Traject helemaal op haar plek. Ze zal de projectvoorbereiding oppakken en ondersteunen op diverse projecten waar ze, leergierig dat ze is, meer en meer taken zal overnemen.

E: rr@huismantraject.nl
M: +31

Johannes Kwasiba

Projectmanager buitendienst

Johannes zal uw eerste aanspreekpunt zijn op locatie en zorgt er voornamelijk voor dat de verschillende competenties en bedrijvigheid op de diverse projecten soepel verlopen. Zo coördineert hij tussen het kantoor, u als opdrachtgever en de aannemers/onderaannemers om de diverse adviezen correct te vertalen naar de realiteit ter plaatsen. Daarnaast is Johannes ook verantwoordelijk voor de gehele monitoring en zal hij zorgdragen voor nauwkeurige metingen op uw project.

E: jk@huismantraject.nl
M: +31 6 15 31 17 72

Michael van den Berg

Algemeen- /Commercieel Manager

Michael komt u altijd tegen binnen de realisatie van een project. Algemeen- /commercieel manager. Spil van het bedrijf, kijkt met een brede scope en is verantwoordelijk voor de commerciële bedrijfsvoering. Tevens verzorgt hij de financiële project begeleiding, staat midden in het bedrijf en verzorgt en beheert hij de administratieve kaders van een project. Kostenoverzichten en facturatie.

E: mb@huismantraject.nl
M: +31 6 21 67 18 77

Corrie van den Berg

Secretaresse

Trouwe en waardevolle collega van het eerste uur. Boekhoudkundig medewerkster en belangrijke collega binnen ons bedrijf. Neemt een boeiende en stimulerende functie in tussen al haar collega’s. Moeder van het bedrijf.

E: administratie@huismantraject.nl

Evert Huisman

Ondernemer

Begeleidt het team, neemt de projecten aan en onderhoudt de zakelijke klantenkring. Voorts in staat om elk probleem als een uitdaging te zien en alternatieven aan te dragen, waardoor projecten haalbaar en realiseerbaar zijn. Zijn jarenlange ervaring door geheel Nederland gekoppeld aan de technische kwaliteiten van het team vormt de kracht van het bedrijf.

E: info@huismantraject.nl
M:+31 6 10 46 14 32