Team

TEAM Huisman Traject

Ons team betekend ons meest waardevolle asset en stellen ons aan u voor:

Marco Zieverink

Bedrijfsleider / Bouwput engineer

Marco stelt, als zeer deskundige werknemer binnen ons bedrijf, rapportages op. Geohydrologische beschouwingen, damwand berekeningen, effecten rapportages en de directe contacten met overheden om uw project te faciliteren. Zijn persoonlijke en zelfstandige benadering naar de klant toe vormt de basis tot het snel en adequaat begeleiden van projecten. Veelal grotere projecten.

E: mz@huismantraject.nl
M: +31 6 12 96 13 53

Gerson van Luijk

Geohydroloog / Bouwput engineer

Gerson is zowel praktisch als theoretisch zeer goed onderlegd en stelt vanuit deze achtergrond zijn geohydrologische beschouwingen, damwand berekeningen en effecten rapportages op. Daarnaast is de omgevingsmonitoring een van zijn speerpunten, waardoor hij uitstekend in staat is een goede relatie te leggen tussen plan en uitvoering.

E: gl@huismantraject.nl
M: +31 6 15 06 07 58

Hannes Groot

Geohydroloog / Bouwput engineer

Hannes stelt als zeer deskundig medewerker zijn rapportages op in relatie tot de diverse geotechnische vraagstukken en houd zich voornamelijk bezig met het uitvoeren van modelstudies en berekenen van debieten en invloedsgebieden. Ook de contacten met de overheden en het uitvoeren van monitoring behoren tot zijn takenpakket.

E: hg@huismantraject.nl
M: +31 6 21 14 55 26

Johannes Kwasiba

Projectmanager buitendienst

Johannes zal uw eerste aanspreekpunt zijn op locatie en zorgt er voornamelijk voor dat de verschillende competenties en bedrijvigheid op de diverse projecten soepel verlopen. Zo coƶrdineert hij tussen het kantoor, u als opdrachtgever en de aannemers/onderaannemers om de diverse adviezen correct te vertalen naar de realiteit ter plaatsen. Daarnaast is Johannes ook verantwoordelijk voor de gehele monitoring en zal hij zorgdragen voor nauwkeurige metingen op uw project.

E: jk@huismantraject.nl
M: +31 6 15 31 17 72

Michael van den Berg

Technisch/commercieel medewerker

Michael komt u altijd tegen binnen een realisatie van een project. Technisch commercieel medewerker. Spil en eerste aanspreekpunt van het bedrijf. Informatie voorziening en planning. Verzorgt de financiƫle project begeleiding en faciliteert. Staat midden in het bedrijf en verzorgt en beheert de administratieve kaders van een project. Kostenoverzichten en facturatie. Het mede opzetten van producties.

E: mb@huismantraject.nl
M: +31 6 21 67 18 77

Corrie van den Berg

Secretaresse

Trouwe en waardevolle collega van het eerste uur. Boekhoudkundig medewerkster en belangrijke collega binnen ons bedrijf. Neemt een boeiende en stimulerende functie in tussen al haar collega’s. Moeder van het bedrijf.

E: administratie@huismantraject.nl

Evert Huisman

Ondernemer

Begeleidt het team, neemt de projecten aan en onderhoudt de zakelijke klantenkring. Voorts in staat om elk probleem als een uitdaging te zien en alternatieven aan te dragen, waardoor projecten haalbaar en realiseerbaar zijn. Zijn jarenlange ervaring door geheel Nederland gekoppeld aan de technische kwaliteiten van het team vormt de kracht van het bedrijf.

E: info@huismantraject.nl
M:+31 6 10 46 14 32

Contact
Hoofdkantoor Breukelen
De Corridor 21H
3621 ZA Breukelen
0346 – 26 33 26
info@huismantraject.nl
ALMA
Evenement ruimte
Appelmarkt 17
3811 CT Amersfoort
Mail:
info@almahuis.nl
Volg ons