Team

Onze mensen

Onze mensen zijn onze grootste asset. Zij zijn het hart van Huisman traject en definiƫren wie we zijn.

Marco Zieverink

Bedrijfsleider / Geohydroloog / Bouwput engineer

Marco stelt, als zeer deskundige werknemer binnen ons bedrijf, rapportages op. Geohydrologische beschouwingen, damwand berekeningen, effecten rapportages en de directe contacten met overheden om uw project te faciliteren. Zijn persoonlijke en zelfstandige benadering naar de klant toe vormt de basis tot het snel en adequaat begeleiden van projecten. Veelal grotere projecten.

E: zieverink@huismantraject.nl
M: +31 06 129 613 53

Johan Geerlings

Geohydroloog

Johan stelt als zeer deskundig medewerker zijn rapportages op in relatie tot de diverse geotechnische vraagstukken. Binnen het geotechnisch vakgebied bestaat zijn specialisme uit de geohydrologie en het uitvoeren van modelstudies en berekenen van debieten en invloedsgebieden. Ook de contacten met de overheden en het uitvoeren van monitoring behoren tot zijn takenpakket. Johan voert zijn werkzaamheden voornamelijk uit vanuit onze vestiging te Zwolle.

E: geerlings@huismantraject.nl
M: +31 06 211 455 26

Gerson van Luijk

Geohydroloog / Bouwput engineer

Gerson is zowel praktisch als theoretisch zeer goed onderlegd en stelt vanuit deze achtergrond zijn geohydrologische beschouwingen, damwand berekeningen en effecten rapportages op. Daarnaast is de omgevingsmonitoring een van zijn speerpunten, waardoor hij uitstekend in staat is een goede relatie te leggen tussen plan en uitvoering.

E: luijk@huismantraject.nl
M: +31 06 150 607 58

Evert Huisman

Management

Begeleidt het team, neemt de projecten aan en onderhoudt de zakelijke klantenkring. Voorts in staat om elk probleem als een uitdaging te zien en alternatieven aan te dragen, waardoor projecten haalbaar en realiseerbaar zijn. Zijn jarenlange ervaring door geheel Nederland gekoppeld aan de technische kwaliteiten van het team vormt de kracht van het bedrijf.

E: info@huismantraject.nl
M:+31 06 104 614 32

Corrie van den Berg

Secretaresse

Corrie is ons eerste aanspreekpunt van ons bedrijf, ook wel onze moeder genoemd. Zij neemt alle administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden voor haar rekening. U zal haar in de meeste gevallen treffen als eerste stem bij telefonisch verkeer. Een centrale belangrijke rol binnen ons bedrijf. Bij vergaderingen op ons kantoor verzorgt zij u met overheerlijke koffie.

E: administratie@huismantraject.nl

Contact
Hoofdkantoor Breukelen
De Corridor 21H
3621 ZA Breukelen
0346 – 26 33 26
info@huismantraject.nl
Kantoor Zwolle
Dr. Van Wiechenweg 14
8025 BZ Zwolle
Volg ons