Wat wij voor ogen hebben

onze visie

Uw bouwproject samen realiseren?

Samen werken naar een mooi eindresultaat, neem contact met ons op
Advies dat bouwt

Visie Huisman Traject

Evert Huisman is een pionier binnen zijn vakgebied, iemand die verder kijkt dan de traditionele vorm van adviseren. Ondanks dat advies een groot onderdeel is van ons bedrijf en ook zal blijven, ligt de focus van Evert niet op advies alleen maar voornamelijk op engineering. Wat is het verschil? Engineering gaat verder dan advies. Het is het ontwikkelen en uitwerken van een visie, gestoeld op wetenschap om naast advies ook verantwoording te nemen ten einde mooie projecten in goede samenwerking te realiseren.

‘’Onbekend terrein, een weg naar nieuwe mogelijkheden’’

Gaat u de samenwerking aan?

Samenwerken

Advies geef je van afstand, engineering doe je betrokken. Wij geven op een heldere en efficiënte wijze inzicht in factoren als budgetten, mogelijkheden, tijd, en risico’s en beschikken over het vermogen u niet alleen te adviseren op de weg die u gaan moet, maar deze samen met u te bewandelen.

De visie van Huisman Traject BV is dus heel betrokken, de visie is om samen te wandelen.

Gaat u met ons de samenwerking aan?

Geen alles is mogelijk advies

Een antwoord en resultaat

Wanneer u ons inschakelt voor de engineering van uw bouwput is Huisman Traject BV betrokken bij het proces van A tot Z. Geen ‘’alles is mogelijk’’ advies maar een oplossing en een antwoord, een uitwerking en resultaat. Dit is de visie van Huisman. Wij stellen de rapportages op, zoeken met u de juiste partijen en begeleiden in samenwerking met u de realisatie van de visie beschreven in de rapportages. Zo leveren wij advies dat bouwt